دیترویت که سالهاست به تملک دایملر درآمده است اینروزها به تولید کننده انواع موتور،گیربکس و دیفرانسیل بنز در آمریکا تبدیل شده است. به تازگی این شرکت از ePOWERTRAIN رونمایی کرده است که محصولات فریت لاینر را به کامیون های برقی تبدیل می کند.

این محصول شامل دو مدل اکسل برقی است که در حالت تک موتوره ۱۸۳ اسب بخار قدرت و ۱۵۵۹۱ نیوتن متر گشتاور تولید می کند. در حالت دو موتوره ۳۶۰ اسب بخار قدرت و ۳۱۱۸۳ نیوتن متر گشتاور تولید می کند. از مزایای موتورهای برقی در دسترس بودن حداکثر گشتاور از ابتدای حرکت است.
در ادامه ۳ مدل ساختار باتری لیتیومی ارائه می شود که به ترتیب ۲۱۰ کیلووات ساعت با زمان شارژ ۱٫۵ تا ۴ ساعت، ۳۱۵ کیلووات ساعت با زمان شارژ ۲ تا ۶ ساعت و ۴۷۵ کیلووات ساعت با زمان شارژ ۲ تا ۶ ساعت ارائه می کنند. لازم به ذکر است اکسل های برقی با جریان ۴۰۰ ولت فعالیت می کنند.
هیچ موقع همچون خودروهای به ایران نمیاد باوجوداین مسئولین دلسوز.اگه به فکربودن باکمترین هزینه وگمرکی کشنده های فرسوده روعوض میکردن نه اینکه چوب بزارن لای چرخشون