سعید محمودی مدیرفروش آریا دیزل در یک لایو اینستاگرامی گزارشی از طرح واردات کامیون های دست دوم ارائه کرد که بخش های مهم آن در ادامه می آید. لازم به ذکر است طرح واردات کامیون های کارکرده برنامه ای است که از سوی وزارت راه به منظور نوسازی بخشی از ناوگان فرسوده باری ایران انجام می شود.

براساس گفتگوی منتشر شده، شرکت آریا دیزل واردات کشنده T480 سقف کوتاه را پیش بینی کرده است. این کامیون ها از شبکه فروش رنو تامین می شوند که ۲۵۰ آیتم کیفی را پاس می کنند. البته گارانتی که شبکه فروش رنو برای کامیون های دست دوم عرضه می کند شامل کامیون های آریا دیزل نمی شوند.
بااینحال این طرح همچنان در مرحله ثبت سفارش باقی مانده است و مراحل بعدی آن همچون تخصیص ارز با منشا خارجی، حمل به گمرک، شماره گذاری و … هنوز انجام نشده است.
قیمت این کامیون ها بین ۴۰ تا ۴۳ هزار یورو تخمین زده می شود و چنانکه همه مراحل انجام شود این کامیون ها با پلاک ملی تحویل مشتری ایرانی می شوند.
درود بر شما
طرح واردات کشنده به واسطه شرکت آریا دیزل پس کی اجرا و عملی میشه؟
درود بر شما. با خودشون باید تماس بگیرید