کامیون سازی ولوو در سال ۲۰۱۹ توانسته است ۲۳۲ هزار و ۷۶۹ کامیون به فروش برساند که در مقایسه با ۲۲۶ هزار و ۴۹۰ سال ۲۰۱۸ شاهد افزایش فروش ۲٫۷ درصدی هستیم. این میزان شامل ۴ برند گروه ولوو ( ماک ، رنو ، ولوو و UD ) میباشد.
از این میزان بیشترین سهم فروش به بازار کامیون اروپا با ۱۰۴ هزار و ۱۴۵ دستگاه تعلق می گیرد. سهم برند ولوو از بازار اروپا ۱۵٫۵ درصد و رنو ۸٫۷ درصد است.
دومین بازار ولوو آمریکای شمالی است که با ۶۲ هزار و ۳۰۸ دستگاه کامیون سهم ۹٫۲ درصدی برای ولوو و ۷ درصدی برای ماک را به ارمغان آورده است.

سومین بازار ولوو آسیا است که توانسته است ۲۹ هزار و ۴۳۵ دستگاه کامیون را در آن به فروش برساند. بازار عمده آسیایی ولوو ژاپن است که ۱۸٫۵ درصد آن متعلق به برند کامیونی UD است. در بازار چین نیز ولوو به همراه شریک تجاری خود دانگ فنگ ۱۴٫۵ درصد سهم خودروهای سنگین و ۱۱٫۱ درصد خودروهای متوسط را به خود اختصاص داده است. در بازار هند نیز ولوو در شراکت با VECV و تولید کامیون های Eicher میزان ۴٫۷ درصد خودروهای سنگین و ۲۸٫۸ درصد خودروهای سبک را در اختیار خود دارد. ( بازار ایران در شرایط عادی از بزرگترین بازارهای ولوو است )

در آمریکای جنوبی چهارمین بازار ولوو ، ۲۳ هزار و ۷۲۹ دستگاه کامیون به فروش رفته است. سهم ولوو از این بازار در سال ۲۰۱۸ میزان ۱۶ هزار و ۱۴۶ دستگاه بوده است. برزیل بزرگترین بازار کامیون آمریکای جنوبی است و ولوو توانسته است ۲۲٫۵ درصد این بازار را به خود اختصاص دهد.
و پنجمین بازار ولوو که آفریقا و اقیانوسیه است ۱۳ هزار و ۱۵۲ دستگاه کامیون از ولوو خریداری کرده است. در بازار استرالیا ۱۷٫۶ درصد به برند ولوو ، ۸٫۲ درصد به برند ماک و ۳٫۵ درصد فروش نیز به UD اختصاص یافته است. آفریقای جنوبی نیز با ۲۱٫۸ درصد برند ولوو و ۹٫۳ درصد UD در اختیار گروه ولوو است.
آمار ولوو در بازار اروپا پادشاهی متحد بریتانیا ( انگلستان ) و بلغارستان را شامل نمی شود. با توجه به آمار ارائه شده توسط ولوو این گروه به عنوان دومین کامیون ساز دنیا در حال فعالیت است.