به گزارش روابط عمومی پلیس راهور ناجا از دوشنبه ۱۰ خرداد ۱۳۹۵ به خودروهای مراجعه کننده به ادارات تعویض پلاک کارت هوشمند شناسایی تعلق میگیرد و دیگر کارت کاغذی صادر نمی شود.
سردار تقی مهری رئیس پلیس راهور ناجا گفت از امروز هر خودرویی برای نقل و انتقال به تعویض پلاک مراجعه کند کارت هوشمند دریافت می کند، برای تعویض کارت های قدیمی در حال حاضر فراخوانی داده نمیشود اما در آینده در مورد آن تصمیم گیری خواهد شد.
همچنین مهندس جعفری رییس مرکز فناوری اطلاعات پلیس راهور ناجا گفت که این کارت ها دارای ۸ لایه امنیتی هستند و عدم امکان جعل، درج سوابق خودرو مانند معاینه فنی، عوارض شهرداری، سوابق تصادفات خودرو و درج شماره شناسایی قطعات خودرو از سایر ویژگیهای این کارت ها است.
روز گذشته مطلبی در مورد رونمایی پلاک ملی کامیون های نظامی منتشر شد که پلاک مختص کامیون های ناجا در آن ذکر نشده بود، لازم به ذکر است که کامیون های ناجا از مهرماه ۹۱ پلاک ملی سبز رنگ با حرف پ را جایگزین پلاک های قدیمی کرده اند.